Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg cyrynowo-cebulowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg sprawiony 2
cytryny 1
cebula 1
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg cyrynowo-cebulowy

Cytrynę lekko gnieciemy ręką i wspólnie z cebulą kroimy w talarki. Pstrągi posypujemy z zewnątrz przyprawą Prymat, do środka zaś wkładamy cytrynę i cebulę. Rybę zawijamy w folię i pieczemy ok 20 min w temp 220 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 20.11.2012 14:37
Zjadłabym taką rybkę :)
Seba 30.05.2011 20:43
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak