Sposób przygotowania

Skrzydełka umyć a następnie zalać wodą chwilkę pogotować. Dodać do nich pokrojoną marchewkę, kalafior, pietruszkę oraz pora. Gotować do miękkości. następnie przecedzić wywar i dodać jabłuszko. chwilkę pogotować. całość dokładnie zmiksować. Krem podawać z dodatkiem groszku ptysiowego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglada apetycznie ale moja cora tego nie zje bo nie lubi papek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Sama z chęcią bym to zjadła :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !