Sposób przygotowania

Formę do zapiekania wysmarować tłuszczem, pomidory sparzyć ,zdjąć skórkę, pokrajać w 1,5 cm plastry, poukładać w formie, oprószyć solą i pieprzem. Na to ułożyć kawałki ryby, pokryć gęstym sosem beszamelowym, posypać serem i zapiekać w 200*C ok . pół godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    chętnie bym ją zjadła :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    na 100% smaczna i do tego dietetyczna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniała
  • 4
    original
    Opublikowano

    Monika79

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika79

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika79

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczny pomysł na rybę
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Trzeba tak zrobić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !