Sposób przygotowania

Utrzeć jajka z cukrem i cukrem waniliowym do białości, dodać kokos i wymieszać. Kłaść kokosanki na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, piec 10-15 min w 160 st. Kokosanki najlepiej przechowywać w metalowej puszce

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    smaczne są . ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takich jeszcze nie robiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    szybkie pyszne ciasteczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !