Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do baraniny
Cebule skroić w talarki, zalać octem, zagotować, wystudzić, połączyć z piwem i przyprawami. Obłożyć mięso i pozostawić w lodowce 24 godziny.
cebula biała | 100 gramów |
ocet 10 % | 250 mililitrów |
piwo | 250 mililitrów |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Owoc jałowca cały Prymat | |
Goździki całe Prymat | |
Imbir mielony Prymat | |
czosnek |
Cebule skroić w talarki, zalać octem, zagotować, wystudzić, połączyć z piwem i przyprawami. Obłożyć mięso i pozostawić w lodowce 24 godziny.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: