Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do baraniny

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 100 gramów
ocet 10 % 250 mililitrów
piwo 250 mililitrów
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Owoc jałowca cały Prymat
Goździki całe Prymat
Imbir mielony Prymat
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do baraniny

Cebule skroić w talarki, zalać octem, zagotować, wystudzić, połączyć z piwem i przyprawami. Obłożyć mięso i pozostawić w lodowce 24 godziny. 

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magda60 01.02.2011 10:34
dobre
Magda60 01.02.2011 10:34
dobre
sofciak 03.01.2011 09:59
SUPER
sofciak 03.01.2011 09:58
Super
pipi765 05.12.2010 10:53
baranina jakos nie
Wojtek8 03.12.2010 13:59
ciekawe
Katarzyna156 03.12.2010 11:13
spróbujemy tej marynaty
marzencia2007 02.12.2010 16:14
ciekawe
Katarzyna/kate1980 05.10.2010 08:06
koniecznie muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak