Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka w miodzie

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 10 szt
rosół 1 szkl
ocet 7 łyżek
miód 3 łyżki
czosnek 3 ząbki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka w miodzie

Czosnek utrzeć z keczupem octem i miodem, wymieszać z rosołem. Doprawić na pikantno solą i pieprzem. Żeberka umyć, osuszyć, przełożyć do miski, polać sosem. Przykryć i odstawić na 24 godziny.. Osączyć , piec na grillu do ladnego zrumienienia, smarować w międzyczasie kilka razy pozostałą zalewą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 29.07.2013 08:31
bardzo dobre
agnieszka214 30.05.2011 08:59
uwielbiam
agnieszka214 30.05.2011 08:59
uwielbiam
caroline1983 23.04.2011 15:30
Pyszne
PaniMISIOWA 31.12.2010 13:03
palce lizać!
Koper 11.12.2010 10:43
wygląda rewelacyjnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak