Sposób przygotowania

Fasolę umyć, namoczyć,najlepiej na całą noc.Zalać wodą,dodać przyprawy. Cebulę posiekać,dodać do garnka. Gotować okgodziny. Kiełbasę i boczek zmielić,wyłożyć na patelnię i przysmażyć.Dodać do garnka, dodać przecier pomidorowy-wg potrzeby i gotować. Zagęścić mąką.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    Fasolka jest the best :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    taka uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też robię tylko że rzadką
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !