Sposób przygotowania

Śmietanę wymieszać z olejem, przyprawić do smaku sokiem z cytryny, solą, cukrem i pieprzem. Cebulę pokroić w piórka, wymieszać z zaprawą. Jabłka obrać i pokroić w makaronik. Połączyć z zaprawą. Dodać posiekaną natkę pietruszki, szczypiorek i estragon, wymieszać.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Też taką robię jest soczysta
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię tą surówkę. Smaczna, zdrowa, soczysta.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    takiej jeszcze nie miałam okazji jeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    świetny pomysł
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    szybka i smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !