Sposób przygotowania

Mintaja lub inną rybkę np.pangę osuszamy ręcznikiem papierowym.Oczyszczone opieńki przesmażamy na masełku z pokrojoną cebulką .Do posmarowanego naczynia żaroodpornego wsypujemy nasze grzybki .Następnie układamy rybkę .Śmietanę z margaryną ,solą i pieprzem rozcieramy dokładnie .Wylewamy na przygotowana rybkę .Posypujemy wierzch starym serem i zapiekamy w temperaturze 200* przez 25 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    madi356

    uwielbiam ryby zapiekane z serem. Polecam każdemu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    filety są pyszne,a z serem to juz rarytas:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacyjna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    świetne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !