Sposób przygotowania

Karkówkę pokroić w paski ułożyć warstwami w naczyniu, każdą warstwę delikatnie posolić i posmarować sosem Barbecue i odstawić na 0k 2 godziny do lodówki.
Przygotować warzywa; obrać czosnek i pokroić na kawałeczki, paprykę pokroić w kwadraty i cukinię w plastry ..
Nadziewać na drewniane lub metalowe szpikulce do grillowania .. przekładając mięso w falbankę czosnkiem i papryką oraz od czasu do czasu kawałek cukinii..


Do smarowania rozrobić 2 łyżki sosu
Barbecue z 2 łyżkami oleju.


Piec na grillu do ładnego zrumienienia. Podawać z sałatką , sosem Barbecue i sosem czosnkowym .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wyglada bardzo smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !