Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szyneczka w galarecie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka konserwowa 20 dag
marchew 1
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 opakowanie
rosołek w kostce 1

Przepis i sposób przygotowania na: szyneczka w galarecie

Na półmisku poukładać szynkę pokrojoną w dużą kostkę, marchew w plasterkach i korniszonka w plasterkach. W wodzie rozrobić rosołek i rozrobić żelatynę. Żelatyną zalać warzywa i szynkę. Ozdobić majonezem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak