Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowo-paprykowa zupa gulaszowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 2 sztuki
mięso wieprzowe bez kości 30 dag
pomidory 1 puszka
pieczarki 30 dag
sól
olej
bulion warzywny 1,5 l
papryka zielona 1 szklanka
papryka żółta 1 szklanka
papryka czerwona 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowo-paprykowa zupa gulaszowa

Cebulę siekamy i razem z mięsem pokrojonym w niewielkie kawałeczki podsmażmy na oleju, dusimy. Dodajemy paprykę pokrojoną w kostkę, pieczarki. Całość doprawiamy do smaku i podlewamy bulionem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak