Sposób przygotowania

Umyte pory pokroić wraz z zielonymi liśćmi. Pietruszkę obrać, pokroić. Polę i pietruszkę zalać wrzącą wodą, wlać oliwę, osolić i zagotować. Jabłko pokroic, dodać do gotujących się warzyw. Gdy zmiękną, przetrzeć przez sito, dodać posiekaną zieleninę, przyprawic do smaku sokiem z cytryny i solą. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    własnie szukałam takiego przepisu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny sosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczny sosik.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !