Sposób przygotowania

Dynię pokroić w słupki i obgotować aby była miękka. Piersi kurczaka podzielić na części i rozbić na cienkie kotlety. Na każdy kotlet układać kawałek dyni i zwijać roladkę. Panierować w jajku roztrzepanym z mlekiem i przyprawami a następnie obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rumiano.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pięknie się prezentuje mięsko z dynią.Taki złoty środek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supcio
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !