Sposób przygotowania

Kompot śliwkowy przetrzeć przez sito, dodać szklankę wody, zagotować. Do wrzącego płynu wlać mąkę ziemniaczaną, rozprowadzoną kilkoma łyżkami zimnej wody i powtórnie zagotować z dodatkiem cynamonu. Odstawić, zaprawić śmietanką i podawać na gorąco z dodatkiem makaronu lub na zimno z grzankami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !