Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić , opłukać i cienko pokroić usuwając głąb i grube nerwy, dodać wiśnie bez pestek, sparzone obrane ze skórki orzechy posiekane , natkę i śmietanę . Doprawić i wymieszać.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ciekawy zestaw!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    fajny pomysł, musze spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !