Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty włoskiej z wiśniami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta włoska 400g
wiśnie 150g
orzechy włoskie 50 g
śmietana 1\\2 szkl
natka pietruszki
sól, cukier, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty włoskiej z wiśniami

Kapustę oczyścić , opłukać i cienko pokroić usuwając głąb i grube nerwy, dodać wiśnie bez pestek, sparzone obrane ze skórki orzechy posiekane , natkę i śmietanę . Doprawić i wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 20.04.2012 09:27
świetna
babcia
babcia 20.04.2012 09:27
świetna
Angelika10 01.11.2011 21:32
pycha
kasiurek 20.10.2010 08:52
fajny pomysł, musze spróbować
Beata73 02.10.2010 22:26
ciekawy zestaw!
alaaa 01.10.2010 11:01
fajny przepis
IZABELA29 01.10.2010 08:33
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak