Sposób przygotowania

szparagi gotujemy w rosole do miękkości,przecieramy przez sito,przelewajac wywarem i zagęszczamy mąką rozprowadzoną w zimnym mleku, doprawiamy i zagotowujemy.po odstawieniu z ognia,dodajemy smietanę, lekko ubitą z żółtkami. łączymy.podajemy gorącą.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    za szparagami za bardzo nie przepadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    ja tez niebardzo.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    a ja bardzo lubię szparagi :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    kwestia gustu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pychotka ja lubię:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    pewnie niezła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !