Sposób przygotowania

Marchew i jabłko obrać i zetrzeć na jarzynowej tarce.Kapustę jeśli rzeba opłukac, pokroić. Wszystko wymieszać.Doprawić wg uznania podanymi przyprawami i wlać 1 łyżke oleju.

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Prosta i smaczna! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    madi356

    też taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    lubię surówki na bazie kapusty kiszonej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ apetyczna surówka, dziś na obiadek robię sosik i już mam pomysł na pyszny dodatek, dzięki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taką kapustkę lubię też do kanapki włożyć...pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Prosta i zdrowa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !