Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo,obrać i przekroić w poprzek na połówki. Majonez wylać na półmisek, ukladać na nim jajka przekrojem do spodu , owijać zgrabnie przeciętym filetem śledziowym tak, aby czubek jajka był widoczny. Majonez posypać groszkiem, udekorować półmisek barwnymi jarzynami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    są super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo mi pasuje takie połączenie, ale ciekawe dlaczego nazywa się \"po japońsku\"?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    fajne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Przepieknie i smacznie wygląda.Super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładnie podane ale ja wolę z marynowaną rybką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    śliczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wyglądają, na pewno są pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    przepysznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię śledzie, na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !