Sposób przygotowania

Piklinga obrać ze skóry i ości, rozetrzeć na gladką masę. Maslo rozetrzeć na pulchną masę, dodać rybę i jeszcze dokładnie rozetrzeć.Używac do smarowania pieczywa.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takiego jeszcze nie jadłam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajny pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super masełko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    lubię takie masełka
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto spróbować .
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne do pieczywa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !