Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć , oczyścić , zdjąć skórkę, sfiletować i przekręcić przez maszynkę. Masło rozetrzeć i dodać zmielone sledzie, powtórnie rozetrzeć. Uformować podłużny wałek i schłodzić.Przy podawaniu kroić poprzeczne krążki i używać do smarowania pieczywa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    nigdy nie jadłam takiego masełka ale z chęcią bym spróbowała!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zawsze coś innego:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawe połączenie ,takiego nie robiłam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    do spróbowania
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dla mnie to nowośc .
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pomysłowe, takiego jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !