Sposób przygotowania

Mannę zalać wrzącym mlekiem i pozostawić na 5min, osączyć, dodać żółtka utarte z twarogiem i pianę ubitą z pianek, wymieszać i formować knedle. Gotować we wrzącej osolonej wodzie pod przykryciem 10-15 min. Wyjąć i polać gorącym masłem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !