Sposób przygotowania

Ser wymieszać z tartą bułką. Sznycle obtaczać w mące z dodatkiem soli, w jajku roztrzepanym i w bułce tartej wymieszanej z serem. smazyć w dośćdużej ilości tłuszczu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wypróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też muszę spróbować.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne,takiej panierki nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dla sznycla w żyjącego w samotności, ser do panierowania dla większej radości, w bo parze jest siła, gdy ser z sznyclem się trzyma
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    rewelacja !
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Praktyczna i przydatna "instrukcja obsługi sznycla".
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !