Sposób przygotowania

Plastry sera grubości ok. 1,5-2cm obtoczyć w mące, rozbitym jajku i tartej bułce, wkładać na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron na rumiano.
Skórka powinna być chrupiąca, a ser półpłynny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    kolejna propozycja przystawki, super :)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne choć wysokokaloryczne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ale pomysłowo.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    robie podobnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    bardzo lubię taki ser - świetny zamiast mięsa na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Kaloryczne, ale pyszne:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Może być dobre :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !