Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie.Boczek drobno kroimy i na małym ogniu podsmażamy.Gdy sie lekko zarumieni dodajemy pół kostki rosołowej rozpuszczonej w 2-3 łyzkacg gorącej wody i śmietanę,podgrzewając wkładamy makaron na patelnie.Podsmażamy chwilkę razem mieszając.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    w opisie zabrakło:pół kostki rosołowej rozpuszczonej w 2-3 łyzkach gorącej wody :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    super
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczne danie na szybko
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    już dawno nie jadłam spaghetti...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !