Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy, obieramy ze skórki i odcinamy trzonki. Kapelusze podsmażamy na oleju, a w między czasie siekamy drobno cebulę i trzonki, a następnie wrzucamy na osobną patelnię. Zarówno kapelusze, jak i trzonki przyprawiamy solą i pieprzem. Gdy cebula się już zeszkli, wbijamy na patelnię jajko i przygotowujemy jak jajecznicę. Gotowym farszem nadziewamy kapelusze. Całość przyzdabiamy posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prześlicznie wyglądają
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Dziękuję! Uważam je za jedno z lepszych moich zdjęć :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    czarnaMi

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    polly66

    idealne:D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Apetyczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    piękne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ciekawy pomysł, nie omieszkam zastosować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale smakołyki
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacyjne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    wygladaja wspaniale :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !