Sposób przygotowania

Cebule obieramy i kroimy w księżyce. Śledzie myjemy i kroimy na 3 części. Następnie w garnku układamy warstwami na przemian cebula+śledzie i jeszcze raz cebula+ śledzie. Z reszty składnikow robimy zalewe i zalewamy. Śledzie gotujemy na małym ogniu przez 20 minut. Gotujemy tak aby sledzie się nam nie rozgotowały. Spożywamy po ostudzeniu.

Smacznego. Polecam.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Czemu "zielone" śledzie?
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    swietnie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !