Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka wieprzowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątroba wioprzowa 30 dkg
cebula 3 szt
margaryna 2 łyżki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka wieprzowa

Wątróbkę umyć i pokroić.Cebulkę pokroić w piórka.Na patelni rozgrzać margarynę dodać cebulkę i chwilę dusić następnie dodać wątróbkę i dusić do miękkości.Na końcu doprawić.Można podawać z ziemniakami lub pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 03.09.2013 07:25
smaczna wątróbka
Krystyna32 22.04.2012 08:51
pycha
Seba 29.04.2011 13:25
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak