Sposób przygotowania

1. Filet myjemy, kroimy w średnie kawałki
2. Każdy kawałek obtaczamy w mące i obsmażamy na patelni
3. Obsmażone kawałki wrzucamy do garnka z gotująca się wodą
4. Dodajemy kostkę warzywną PRYMAT, lubczyk, zioła prowansalskie, pieprz biały, papryka zmielona, trochę soli do smaku.
5. Dodajemy pora pokrojonego w kółka
6. Po godzinie dotowania zagęszczamy mąką sos, można dodać również łyżkę śmietany.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    Obiadowa pysia!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Greg3

    sprawdze i potwierdze:))))
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !