Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ziemniaczano-cukiniowa z gremolatą
w miseczce na stole, aby każdy mógł dokladac do zupy w trakcie jedzenia.
ziemniaki | 500g |
por | 1/2 |
marchewka | |
cebula | 1 |
cukinia | 1 duza lub 2 małe |
masło | 2 łyzki |
sól | |
bulion warzywny | 1 l |
czosnek | 2 ząbki |
papryczka chili | 1/2 |
skórka z cytryny | |
sok z cytryny | 1 łyzeczka |
natka pietruszki | |
oliwa | |
świezo zmielony pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: