Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Flaczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

gotowych flaków 1 kg
mięsa gotowanego 40 dag
majeranek
pieprz i sól
bulion warzywny 1 l

Przepis i sposób przygotowania na: Flaczki

flaki gotujemy do miękkosci w wodzie, odcedzamy i wrzucamy do bulionu, dodajemy pokrojone w kostke mięso drobiowe. doprawiamy majerankiem, przyprawami do flaków oraz pieprzem i solą do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna28 07.06.2012 20:07
uwielbiam:)
kamyk 23.03.2012 08:49
lubię
Elżbieta17 06.02.2012 13:52
dobre:)
Magdalena/26Mooi 20.04.2011 17:14
moje ulubione danie:)
matii6 06.10.2010 12:43
nie przepadam za flaczkami
agnieszka214 01.10.2010 10:23
zjadłabym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak