Sposób przygotowania

Pieeczarki obieramy, kroimy w plasterki. Patelnie rozgrzewamy i rozpuszczamy na niej masło. Wrzucamy pieczarki i smażymy jakies 15 minut. Usmażone pieczarki układamy na chłebki i wkładamy do piekarnika lub do opiekacza.

Komentarze

  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ja bym dodała jeszcze ser :-) Ps. że też nigdy na to nie wpadłam, żeby zrobić takie tosty z tostera z pieczarkami!
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ja bym dodała jeszcze ser :-) Ps. że też nigdy na to nie wpadłam, żeby zrobić takie tosty z tostera z pieczarkami!
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Mój mąż często robi sobie takie kanapeczki, ja wolę z serem i ogórkiem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !