Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z serem topionym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z serem topionym

500 g wywaru z kości
40 g makaronu
30 g sera twarogowego
1 por
10 g tłuszczu
Pieprz
Sól

Do wcześniej przygotowanego wywaru dodać makaron, posolić i gotować. Pora drobno pokroić w plastry. Ser rozgnieść widelcem. Gdy makaron będzie miękki dodać pora i ser- zagotować. Doprawić zupę, na końcu dodać tłuszcz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 02.11.2010 14:09
Robię podobną. Jest super.
annamariakowalczyk3 07.10.2010 09:51
mniam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak