Sposób przygotowania

Na 1 przystawkę (4szt)

Śliwki w zależności od wielkości zawijamy po jednej lub po dwie (1,5) w plaster boczku. Jeśli boczek nie jest wystarczająco cienki, będzie się rozwijał - wtedy użyj wykałaczki. Na odrobinie rozgrzanego oleju na patelni teflonowej smażymy \"zawijaski\", aż staną się złociste i smakowite :-)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    tez robie takie roladki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Wygląda super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    moje ulubione,ja tkie zapiekam
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Bardzo lubię takie roladki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Jeszcze lepsze wychodzą ze świeżymi daktylami, ale w Polsce bardzo ciężko je dostać.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    super przekąska
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    same wspaniałości !!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybka i smaczna przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !