Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makaron z sosem sardynkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron świderek
sos majonezowy
sól, pieprz
sardynki (w puszce)

Przepis i sposób przygotowania na: makaron z sosem sardynkowym

Sardynki wyjmujemy z puszki do miski i rozdrabniamy widelcem. Dodajemy do nich sos majonezowy oraz przyprawy i podrzewamy na małym ogniu. Makaron świderki gotujemy na aldente i układamy porcje na talerzu. Polewamy sosem i ozdabiamy zielona pietruszką. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 25.08.2011 11:14
co to za sos majonezowy? czy on ma kolor czerwony?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak