Sposób przygotowania

Seler obieramy i kroimy w owalne plasterki o grubości 1-1,5cm. Wrzucamy do lekko osolonej i osłodzonej wody z domieszką octu i gotujemy 8 min. Bułkę tartą mieszamy z płatkami. Jajko roztrzepujemy i kilkoma kropli przyprawy Kucharek. Ugotowane selery maczamy w mące, następnie w jajku i panierce z bułki tartej i płatków. Smażymy na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    oryginalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Ależ smacznie brzmi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tak go jeszcze nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !