Sposób przygotowania

200 g ryby
4 ziemniaki
15 g oleju
Sól, pieprz

Rybę, oczyścić, posolić. ziemniaki pokroić na ćwiartki, wymieszać z solą i pieprzem. Na dno naczynia żaroodpornego wlać część oleju. Nafaszerować rybę częścią ziemniaków i położyć ja grzbietem do góry. Pozostała część ziemniaków ułożyć w Okół ryby połać pozostałym olejem- piec w dobrze rozgrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !