Sposób przygotowania

6 jaj ugotowanych na twardo
1 mała puszka sardynek
1 łyżka musztardy
1 łyżeczka majonezu
1 łyżeczka drobno posiekanej cebuli
½ łyżeczki soku z cytryny
Sól, pieprz do smaku

Obrane jaja przepołowić, wybrać żółtka i przetrzeć je przez sito. Dodać osączone sardynki, majonez, cebulę i sok z cytryny oraz sól i pieprz, a następnie utrzeć na jedną masę. W razie potrzeby dodać jedną łyżeczkę majonezu. Napełniać masą połówki jaj, przybrać zieloną pietruszką, lub cienkimi plasterkami cytryny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    lubie takie połaczenia:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    interesujące
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ciekawy smak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wykwintne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !