Sposób przygotowania

Jarmuż umyć, a następnie drobno pokroić. Zielone ogórki i jabłko umyć, obrać i pokroić w paski, skropić sokiem z cytryny. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, posolić, polać śmietaną i posypać posiekanym drobniutko koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Nigdy nie jadłam .... ciekawe jak smakuj :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    a co to jest?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    no właśnie co to jest?
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !