Sposób przygotowania

5 porów
1 łyżka oleju
Sól
Cukier
Kwasek cytrynowy

Pory oczyścić dokładnie wypłukać. Obciąć zieloną część i końcówkę z korzeniem- pokroić bardzo drobno białą część. Pora doprawić cukrem, kwaskiem cytrynowym rozpuszczonym z odrobiną wody. Dodać oleju doprawić solą i wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Fajna surówka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !