Sposób przygotowania

Pory umyć i odciąć zieloną część. Jasną część pokroić w pół talarki, oprószyć solą, pieprzem i posypać cukrem. Ogórki kwaszone i obrane jabłko zetrzeć na tarce jarzynowej o grubych oczkach. Oliwę wymieszać z musztardą i połączyć z surówką. Można ponownie doprawić do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Przepyszna !!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    uwielbiam taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    prosta i pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    robię podobną

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !