Sposób przygotowania

1 paczka makaronu
1 cebula
2 łyżki margaryny
4 jajka
Natka pietruszki
Sól, pieprz

W dużej ilości osolonej wody gotować makaron ok. 15 minut. Cebulę obrać i drobno pokroić, podsmażyć na margarynie, jak cebula zarumienieje przełożyć ja do rondla razem z tłuszczem. Dołożyć ugotowany, przecedzony makaron i wymieszać. Jajka wbić do naczynia rozczepać je energicznie widelcem i wlać do makaronu, na wierzch posypać natką pietruszki, zapiec na nie wielkim ogniu, do momentu aż na dnie będzie mocno przysmażone.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    to coś dla mnie, muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajne bo szybkie i proste i tanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !