Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem dodać jajka mąkę, proszek do pieczenia, budyń i dokładnie wymieszać. Odłożyć 6 łyżek ciasta resztę wyłożyć na blasze 40*25 cm. Poukładać (umyte i odszypułkowane )truskawki. Do odłożonego ciasta dodać mleko wymieszać i wylać na ciasto. Piec w 160 st około 45 min

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciasto jest pyszne ,robię bardzo podobne
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    lubię takie ciasta,mało skomplikowane i szybkie do zrobienia:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !