Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane pieczarki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 40 dag
ser żółty 15 dag
wędzony boczek 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pieczarki

Kapelusze pieczarek obrać. Boczek pokroić w kostkę i przesmażyć, aby był chrupiący. wyjąć z tłuszczu, ostudzić i wymieszać z tartym na małych oczkach serem. Napełnić powstałą masą kapelusze grzybów, włożyć do żaroodpornego naczynia i piec w piekarniku 15-20 minut. Podawać gorące.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 18.03.2012 21:35
też nadziewam pieczarki ale w inny sposób :)
czekoladka_m 04.01.2012 12:50
Rzeczywiście wyglądają bardzo apetycznie:)
Katarzyna/kate1980 19.07.2011 19:27
smacznie wyglądają
traktorek 10.11.2010 15:15
pycha
Ewa99 30.10.2010 18:28
proste i pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak