Sposób przygotowania

Kapelusze pieczarek obrać. Boczek pokroić w kostkę i przesmażyć, aby był chrupiący. wyjąć z tłuszczu, ostudzić i wymieszać z tartym na małych oczkach serem. Napełnić powstałą masą kapelusze grzybów, włożyć do żaroodpornego naczynia i piec w piekarniku 15-20 minut. Podawać gorące.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    proste i pyszne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    smacznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Rzeczywiście wyglądają bardzo apetycznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    też nadziewam pieczarki ale w inny sposób :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !