Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rybka po grecku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryby - filetów z mintaja 500 g
cebule 2
marchewki 2
pietruszka
kawałek selera
koncentratu pomidorowego kilka łyżek
sól
pieprz
zielke angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
ketchup 1 łyżka
olej 60 g

Przepis i sposób przygotowania na: rybka po grecku

Warzywa ścieramy na tarce grube oczka .Smażymy na oleju z dodatkiem przypraw i koncentratu ,ketchupu .Do miękkości .

Rybe solimy smażymy .Usmazona ostudzoną rybe wkładamy do półmiska a gotowami warzywami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak