Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno, dodać cukier i żółtka. Dodać mąkę zmieszana z proszkiem do pieczenia, na końcu orzechy i bułkę tartą. Wszystko lekko wymieszać. Piec w temp. 180 stopni przez 30 minut. Należy upiec 3 takie biszkopty lub jeden z potrojonem liczby składników i przeciąć.
Masło ucierać ok. pół godziny. Dodać cukier i jeszcze kilka minut pomiksować. Każdy biszkopt przełożyć masa, a wierzch posypac migdałami. Udekorowac ozdobami i naokoło zrobić wzorki z masy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !