Sposób przygotowania

Z kaszanki zdejmujemy flak i rozdrabniamy widelcem. Na kawałek folii aluminiowej kładziemy rozdrobnioną kaszankę. Posypujemy pokrojoną cebulą w kostkę oraz majerankiem. Całość pieczemy w temp. 180 st ok 15 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię podobną na grillu, pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    masz rację taka kaszanka z grila jest super. Myślę,że wersja z piekarnika też będzie smaczna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszna :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobra ja na grillu daję w całości kaszankę a cebule kroję w pióra , pyszna gdy cebulka dobrze się udusi...
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne polaczenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !